Stuur ons een berichtje

Het is de laatste editie, maar ben jij al klaar voor Mañana Mañana 2024?

Nog één keer trekt de festivalliefhebber naar de bossen van het Gelderse Laren. Deze week maakte de organisatie van Mañana Mañana bekend dat de 10e editie van het festival, direct de laatste editie zal zijn. Maar dat maakt het plezier niet minder groot. Mocht je nog niet compleet voorbereid zijn, hier een paar tips!

ONTSPAN

Het belangrijkste van deze laatste editie van het festival is dat je je vooral niet te druk maakt. Waar andere festivals vaak vol zitten met veel lopen tussen podia, moeilijke keuzes en lange sessies op de dansvloer is het bij Mañana Mañana vooral de bedoeling om uitgeruster thuis te komen dan dat je er heen ging. En dat merk je op het terrein. Je kan rustig ergens gaan zitten en genieten van theater, kunst en natuurlijk optredens van bijvoorbeeld Johan, Mazey Haze en Subterranean Street Society. 

OPVOEDING

Mañana Mañana is niet alleen een heerlijke plek om tot rust te komen, het is ook bij uitstek het festival om je kinderen een goede muzikale opvoeding te geven! Het festival is namelijk niet alleen geschikt voor doorgewinterde festivalliefhebbers, maar ook perfect voor jonge kinderen. Sterker nog, kinderen onder de 1.10 meter mogen gratis naar binnen! Ook zijn er speciale kaarten voor kinderen tot en met 15. Met andere woorden, wil jij je kind goed opvoeden, dan is Mañana Mañana het ideale festival om te beginnen!

PAKLIJST

  • Festivalkleedje
    Nogmaals, Mañana Mañana is hét festival om te ontspannen. Dus neem een festivalkleedje mee, zodat je ook na een eventuele bui lekker op het grasveld kan gaan zitten/liggen om heerlijk tot rust te komen.
  • Regenkleding
    De naam van het festival mag dan wel Spaans zijn, het blijft gewoon Nederland. En ook voor komend weekend zijn de voorspellingen nat. Neem dus voor de zekerheid een poncho of regenjas mee!
  • Gehoorbescherming voor je kind
    Hadden we al gezegd dat Mañana Mañana hét perfecte festival is om je kind op te voeden? Dat blijft ook zo, maar hoe kindvriendelijk het festival ook is, het blijft natuurlijk wel een festival. Dus neem niet alleen gehoorbescherming voor jezelf mee, maar vooral ook voor je kind! Je wil namelijk niet dat hij/zij maandagochtend op school zijn/haar klasgenootjes niet meer kan verstaan.
  • Comfortabele kleding
    Veel festivals zijn naast een muziekparadijs ook een modeshow. Natuurlijk ben je welkom om ook bij Mañana Mañana je gekste festivaloutfit aan te trekken, maar trek vooral iets aan wat comfortabel zit. Daarmee maak je de relaxte sfeer van het festival nog een stukje relaxter! 

KINK SOCIALS

Ga je niet naar Mañana Mañana ? Niet getreurd! Op de Instagram van KINK nemen we je mee naar het festival en zorgen we ervoor dat je dat festivalgevoel meebeleeft! Volg ons dus snel en mis niks van de festivalzomer!

Datum

12 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje