Stuur ons een berichtje

De komende tiende editie van Mañana Mañana wordt de laatste

Na 10 jaar is het klaar voor festival Mañana Mañana, de organisatie kondigt vandaag aan dat de komende tiende editie op 13, 14, 15, en 16 juni meteen het afscheidsfeest gaat zijn.

MAÑANA MAÑANA STOPT

In een vandaag naar buiten gebracht statement licht de organisator De Feestfabriek toe: “In de week voor het festival van start gaat, hebben we een moeilijke beslissing moeten nemen: Mañana Mañana 2024 is de tiende, maar ook de laatste editie."

De organisatie maakt nu al bekend dat dit de laatste editie wordt, zodat bezoekers zich daarvan bewust zijn als ze komen, en er een feestelijke laatste editie van kunnen maken: "We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen. We staan straks voor jullie klaar met vier dagen boordevol alternatieve muziek, zinnenprikkelend theater, heerlijk eten en dat alles in een prachtige, sprookjesachtige en groene omgeving. Fiësta like there’s (letterlijk) no mañana, laten we dit tijdperk afsluiten met een gigantische knal!"

Volgend weekend op 13, 14, 15 en 16 juni wordt dus de allerlaatste editie van Mañana Mañana, volg de socials van KINK om in de stories ons verslag te zien van dit afscheidsfeest!

Datum

7 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Arcade Fire

Ready to Start

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje