Stuur ons een berichtje

Een dosis nieuwe muziek van The Black Keys, Hinds en Néomí op KINK!

Na een heerlijk lang weekend hebben wij behoefte aan een nieuwe injectie muziek! En gelukkig krijg je die wekelijks op KINK met deze week nieuwe tracks van The Black Keys, Hinds en NéomÍ!

THE BLACK KEYS - ON THE GAME

Ze speelden al een te gekke show in de Ziggo Dome, vervolgens pakten The Black Keys uit met een gastoptreden van Noel Gallagher (één van de artiesten die te horen is op het nieuwe album Ohio Players). En ook in de videoclip van deze nieuwe track is een oude bekende te zien. Want iedereen die de videoclip van 'Lonely Boy' heeft gezien, herkent direct Derrick T. Tuggle. De vrolijk dansende man is wederom de hoofdrolspeler in de video van 'On the Game'.

HINDS FT. BECK - BOOM BOOM BACK

Hinds is iets kleiner dan twee jaar geleden, want in december 2022 vertrokken bassiste Ade Martine en drumster Amber Grimbergen. Maar met een beetje hulp van Beck weten Ana García Perrote en Carlotta Cosials een hele fijne nieuwe track neer te zetten!

NÉOMÍ - TALK SHIT

Tijdens haar opleiding probeerde Néomí muziek te maken waarvan ze dacht dat haar docenten het het meest zouden waarderen. Ook dacht ze dat ze geen carrière in de muziek zou kunnen maken en besloot ze op Schiphol te gaan werken, maar inmiddels heeft ze die tijd achter zich gelaten. Nu maakt ze muziek die ze zelf wil maken en met succes, want haar derde album is inmiddels uit. En daarop staat ook deze hele fijne track!

Datum

13 mei 2024

SHARE

NU op KINK

Liquido

Narcotic

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje