Stuur ons een berichtje

Luister terug: de Editors Afterparty op KINK!

Deze week stond Editors twee avonden achter elkaar in AFAS Live! Direct na die shows geniet je op KINK na met de Editors Afterparty!

KINK PRESENTS: EDITORS

Met hits als ‘Papillon’, ‘Munich’ en ‘An End Has A Start’ neemt Editors hun publiek mee op een reis vol donkere indierock met elektronische invloeden; geleid door de rauwe, hoekige stem van frontman Tom Smith. Met succes: in Nederland is de band een graag geziene gast in het zaalcircuit en op prominente festivalspots; zo stonden ze bijvoorbeeld maar liefst 6 keer op Pinkpop!

Op woensdag 6 maart gaf de Britse band Editors een KINK presents show in AFAS Live in Amsterdam. Dit concert was vrij snel uitverkocht, dus kwam er een tweede datum op 5 maart de dag ervoor bij!

EDITORS AFTERPARTY

Direct na hun KINK Presents shows in AFAS Live hoorde je KINK-dj Jim Vorwald en Editors bandleden Elliot Williams en Russell Leetch op KINK met de Editors Afterparty! Ze lieten hun favoriete tracks laten horen van andere artiesten, van zichzelf, en je hoort liveopnames. Ultiem nagenieten op de terugweg vanaf AFAS Live als je erbij was, maar ook interessant om gewoon thuis te luisteren!

00:00
58:22
00:00
57:52

Datum

8 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Keane

Somewhere Only We Know

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje