Stuur ons een berichtje

DIT WAS KINK IN TOUCH LIVE: THE ROAD TO EUROSONIC NOORDERSLAG

De dinsdag voor Eurosonic Noorderslag organiseerde KINK de ultime Pre-party. Tijdens KINK In Touch Live: The Road to Eurosonic Noorderslag werden bezoekers en luisteraars in Hedon, Zwolle getrakteerd op het beste dat 2023 tot nu toe te bieden heeft.

Voor CIEL is het een gedeelde thuiswedstrijd. Michelle Hendriks, zangeres van het internationale trio, treed op in haar oude middelbare school. Jasper vraagt haar o.a. hoe Rock 'n' Roll een middelbare school moet zijn om überhaupt bij Eurosonic Noorderslag betrokken te raken. Verder verklapt CIEL wie de productie voor hun nieuwe werk voor zijn rekening neemt en de steeds groter wordende mensenmassa die op de band af komt. 

00:00
04:31

Het was nog even spannend. De cajon, een belangrijk slaginstrument voor The Scratch, was in Dublin achtergebleven. De manager heeft de hele dag op Schiphol op de uitkijk gestaan, in de hoop dat het instrument snel zou landen. ESNS is per slot van rekening een belangrijke kans voor bands als The Scratch. Bovendien was het eerste officiele optreden van The Scratch in Nederland op het podium van Hedeon tijdens KINK In Touch Live. 

00:00
05:03

De Amsterdamse band Marathon kwam rechtstreeks van het podium de studio in rollen. De band heeft nog maar een handje vol opredens achter de rug maar weet nu al diepe indruk op het publiek achter te laten. Heeft de band ook tijdens het schrijfprocess de zelfde explosieve energie als op het podium? Jasper heeft het er over met Nina en Lennard. 

00:00
03:40

Datum

19 januari 2023

SHARE

NU op KINK

Massive Attack & Tracey Thorn

Protection

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje