Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Japanese House, Alice Merton, Billie Eilish en The National

Elke week bereikt een verse lading nieuwe muziek de KINK studio. Deze week hoor je onder andere The Japanese House, Alice Merton, Billie Eilish en The National voorbij komen op KINK.

Billie Eilish - I Wish You're Gay
17! Billie Eilish is 17! Ze heeft op haar leeftijd al meer gedaan en meegemaakt dan welke tiener op aarde dan ook, en eind deze maand komt ze met haar debuutalbum 'When We All Fall Asleep Where Do We Go'. Van dat album heb je op KINK al onder andere 'Bury A Friend' kunnen horen, maar deze is ook heel fijn! (Inclusief geluidseffecten).

Alice Merton - Learn To Live
Een samenwerking met Tom Odell, een hit met 'No Roots' gaat de carriere lekker voor Alice Merton. Vorige maand verscheen haar debuutalbum 'MINT', naar eigen zeggen omdat de zangeres heel erg gek is op, jawel: munt! Learn To Live van het album kun je deze week ontdekken op KINK.

The National - You Had Your Soul With You
The National is terug! Op 17 mei komt het nieuwe album 'I Am Easy To Find' uit, en dat album maken ze niet alleen, je kunt veel vrouwen gaan horen op het album, waaronder Lisa Hannigan en Sharon van Etten. Ook komen er twee films uit waar onder andere actrice Alicia Vikander een rol in gaat spelen. Afgelopen week verscheen de eerste single 'You Had Your Soul With You'.

The Japanese House - You Seemed So Happy
Amber Bain is de drijvende kracht achter The Japanese House. Een paar weken geleden was ze te gast in KINK Rush Hour waar ze vertelde over het album, dat op 1 maart uitkwam. Na de eerste single in 2015 heeft het even geduurd voordat er echt een album was, maar dat is vooral omdat Amber veel op tour was. 'Ik ben een controlfreak, ik moet echt tevreden zijn als ik iets wil uitbrengen. Maar de voornaamste reden is dat ik op tour was, en ik kan niet schrijven als ik onderweg ben'.

Op zoek naar NOG meer nieuwe muziek? Elke week staat er een verse BRAND NEW KINK playlist voor je klaar!

Datum

11 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Red Hot Chili Peppers

Scar Tissue

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje