Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Biffy Clyro, Pixey en Grandson!

Op KINK hoor je de allerbeste nieuwe muziek. Deze week is er weer heel veel nieuwe muziek uitgekomen die je komende week zeker voorbij gaat horen komen! Vanaf nu hoor je onder andere nieuwe muziek van Biffy Clyro, Pixey en Grandson!

BIFFY CLYRO - NORTH OF NO SOUTH

Afgelopen jaar kwam het album A Celebration Of Endings van Biffy Clyro uit waar al veel KINK hits op staan en nu is van het album de nieuwste single gekozen: ’North Of No South'.

PIXEY - ELECTRIC DREAM

Afgelopen december werd Pixey al uitverkozen tot een van de KINK Future Icons ’21, en ze speelde al een fantastische cover van Gorillaz bij KINK IN TOUCH. Na haar KINK XL ‘Just Move’ van vorig jaar is ze nu terug met ‘Electric Dream’.

DRY CLEANING - STRONG FEELINGS

Het nieuwe geluid uit Zuid-Londen. De muziek van Dry Cleaning klinkt als een gedicht op gitaarmuziek. En dat is ook hoe de band is ontstaan. Het debuutalbum is aangekondigd, dus wij kunnen niet wachten op meer van dit!

FLYTE - UNDER THE SKIN

Indierock zoals het hoort te klinken. De band heeft een debuutalbum aangekondigd, dus ook van deze band gaan we nog veel horen.

GRANDSON - DIRTY

‘Dirty’ van Grandson is een wereldhit in wording. De song gaat al hard in de Amerikaanse hitlijsten, en was afgelopen week al te horen als Tune Of The Week in KINK IN TOUCH. 

ROSTAM - THESE KIDS WE KNEW

Rostam zou je kunnen kennen als een van de oprichters van Vampire Weekend of als producer van het laatste album van HAIM. Nu doet ‘ie het zelf en komt er later een album aan.

Datum

12 februari 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje