Stuur ons een berichtje

KINK Future Icons 2021: de vooruitblik op het komende muziekjaar.

In de laatste KINK In Touch van dit jaar blikt KINK-dj Jasper Leijdens alvast vooruit op wat het komende muziekjaar ons zal brengen. Check hieronder de talenten waarvan wij verwachten dat we volgend jaar veel van ze zullen horen. De KINK Future Icons '21!

PIXEY

De eerste naam in de rij van Future Icons is een alleskunner. Pixey produceert en speelt en zingt alles zelf in. De eerste artiest waar we komend naar nog veel van zullen horen is Pixey Met 'Just Move' heeft ze zich al flink op de radar gezet. Volgend jaar komt er veel meer muziek uit!

KENNYHOOPLA

In 2020 bezorge Kennyhoopla al een EP uit, en recent bracht hij alweer een losse track uit samen met Travis Barker van Blink-182. Volgend jaar tourt de Amerikaan mee met de grote stadiontour van Yungblud. 

THE VICES

2019 stond voor The Vices al in het teken van de Popronde, dit jaar kwam de band met maar liefst twee EP's. Deze band mag niet ontbreken! Volgend jaar komt The Vices met debuutalbum 'Looking For Faces' en zal zichzelf daarmee definitief op de kaart zetten!

HOLLY HUMBERSTONE

Dit jaar speelde de 21-jarige Holly Humberstone nog in Nederland in het voorprogramma van Lewis Capaldi in Afas Live. Met de EP Falling Asleep At The Wheel kunnen wij niet wachten tot ze op eigen kracht in Nederland speelt.

BANJI

De naam Banji buzzt al een tijd. Ze speelden al voorprogramma's van onder andere Balthazar, de band heeft Groningen volgehangen met stickers tijdens Eurosonic, en nu is er debuutsingle 'Listen'. Deze song wordt al flink internationaal getipt. Banji zal in thuisland Nederland vaak te zien zijn!

THE LATHUMS

Op KINK Indie staat deze band uit Wigan (UK) al een tijdje op de radio, en als het een beetje meezit wordt het dansen op de festivals op de indie-ska klanken van The Lathums!

ALFIE TEMPLEMAN

Al sinds mei 2019 staat Alfie Templeman op de kaart bij KINK, maar 2021 zal zijn jaar worden. De 17-jarige zanger sluit zijn succesvolle 2020 af met een gig bij Top Of The Pops. DE beste start van zijn nieuwe jaar, waarin wij verwachten dat je hem overal zult horen en zien.

QUEEN'S PLEASURE

2020 begon voor Queen's Pleasure met Big Boys Loan en Sitter, en wij kunnen niet wachten op meer. De band is inmiddels verbonden aan het Excelsior label, dus kom maar op met dat debuutalbum, boys!

NEWDAD

De Ierse band NewDad was al een van de eerste DAILY DROP's in KINK IN TOUCH, en binnenkort is de band digitaal in Nederland te zien nu de band ook is toegevoegd aan de line-up voor Eurosonic Noorderslag.

BABY QUEEN

Ze maakt naar eigen zeggen Anti-Pop, en balanceert daarmee op het randje van commerciele pop en alternative. Toch neigt Bella, Baby Queen, het meest naar laatstgenoemde. Ze is volgend jaar in Engeland al het voorprogramma van Sea Girls en hopelijk komt ze ook deze kant op!

HIGH HI

Het album ''Firepool'' van High Hi scoorde al geweldig in thuisland Belgie en volgend jaar is Nederland aan de beurt. High Hi is niet de enige Belgische act in de lijst trouwens, later volgt nog Meskerem Mees.

BAKAR

In thuisland Engeland buzzt de naam van Bakar al een tijdje. Naast samenwerkingen met Dominic Fike en Benee brengt hij vooral zelf muziek uit. Je kunt 'm plaatsen in het hoekje van Loyle Carner, Slowthai en Little Simz.

CLEOPATRICK

Als er 1 band is waar veel om te doen was in de eerste maand KINK IN TOUCH was het wel Cleopatrick. De Canadese band bestaat al een paar jaar, maar nu wordt er met de nieuwe single Good Grief opgewerkt naar het debuutalbum in 2021!

MESKEREM MEES

Deze zomer zorgde Meskerem Mees al voor kippenvel toen ze live speelde in de studio van KINK. Binnenkort komt haar nieuwe single uit, en dan volgt wereldoverheersing!

GIRL IN RED

Na Lowlands vorig jaar kan het komend jaar alleen nog maar groter worden voor Marie Ulven oftewel Girl In Red. De laatste in de rij Future Icons '21.

KINK IN TOUCH

In KINK In Touch laat Jasper Leijdens je elke maandag tot en met donderdag de beste muziek horen. Beluister hieronder de podcast met de Future Icons '21.

00:00
57:36
Futureicons

Datum

30 december 2020

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje