Stuur ons een berichtje

De terugkeer van Queens of the Stone Age is KINK XL!

Het begon met een berichtje, vijf dagen geleden. "It's Our Special Week", stond er op het kanaal van Queens of the Stone Age te lezen. En in de dagen die volgde kregen we twee korte snippets van nieuw materiaal te horen en donderdag, een nieuwe single! En die track hoor je komende week lekker vaak, want het is de KINK XL!

Zes jaar hebben we moeten wachten op nieuw materiaal en rondom de band was het ook erg stil. Hoewel, een jaar geleden zei bassist Michael Shuman nog tegen KINK-dj Jasper Leijdens: "We text all the time and we're always in contact. We've been doing stuff, and there will be some stuff to come." Maar toch werd onze geduld nog lang op de proef gesteld.

Tot afgelopen donderdag dus! Want niet alleen werd de nieuwe single uitgebracht, er werd ook bekend gemaakt dat het nieuwe album op 16 juni uit gaat komen! In Times New Roman... gaat het heten en volgens de band zelf is het "een feest voor het obscene en het schole, de outcasts en de weirdo's en iedereen daartussenin". En we zullen nog een dikke maand moeten wachten, maar tot die tijd is er gelukkig deze KINK XL!

Datum

12 mei 2023

SHARE

NU op KINK

Biffy Clyro

Bubbles

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje