Stuur ons een berichtje

De Staat heeft weer een gele, blauwe, en rode track gedropt!

Vorig jaar begon De Staat met het uitbrengen van muziek in bundels van rood, geel en blauw. In februari was daar de tweede drop, en vandaag lanceert De Staat een derde bundel van drie tracks: Head On The Block (rood), Danger (geel), en Someone To Be (blauw).

RED, YELLOW, AND BLUE

De start van dit hele kleurenidee ging bijna per ongeluk. Na de headlineshow van Lowlands 2019 had de band tijd ingepland om nieuwe muziek te maken. Hier kwamen zoveel nummers uit voort dat de band deze voor het overicht besloot onder te verdelen in rood, geel en blauw. In eerste instantie voor zichzelf, maar later ook als vorm om de nummers te releasen. Steeds een rode track die wat harder is, een gele die wat vrolijker is, en een blauwe melancholische track.

Net als bij de eerste drie nummers 'Look At Me', 'Numbers Up' en 'What Goes, Let Go', en bij de drop in februati met 'Paying Attention', 'Who's Gonna Be The GOAT?', en 'One Day' heeft De Staat het ook bij deze derde drop weer over verschillende actuele thema's in onze huidige maatschappij.

Beluister de drie nieuwe nummers van De Staat hieronder.

PROJECT DE STAAT PODCAST

Bij de vorige drops sprak KINK-dj Eric Corton met Torre Florim over de 3 tracks. Check de podcast hier, en stay tuned voor de aflevering over deze drie nieuwe tracks!

Datum

14 juli 2022

SHARE

NU op KINK

Simple Minds

Sanctify Yourself

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje