Stuur ons een berichtje

Daniel Docherty over zijn nieuwe single en videoclip

De Schotse zanger Daniel Docherty is terug met een nieuwe single: 'Only Time Can Help Us' en daar hoort een hele bijzondere videoclip bij, gemaakt door èèn van de animatoren van Pixar. KINK-dj Jasper Leijdens sprak Daniel in KINK IN TOUCH.

ONLY TIME CAN HELP US

Bij de nieuwe single van Daniel Docherty hoort ook een videoclip, gemaakt door 1 van de animatoren van Pixar. Daniel vertelt: ''Het is gemaakt door Youri Dekker, een geweldige animator. Hij stuurde me een bericht en vroeg of hij iets voor ons kon doen in ik dacht direct: 'dit moeten we doen'. Hij had direct een idee: de helft van de video is Glasgow, en de helft is een bijzondere, spannende nieuwe plaats''. En de Schotse stad komt er goed in naar voren. ''Als je Glasgow wilt zien kun je nu gewoon deze video kijken. Het is ook geweldig om jezelf als animatie karakter te zien''. Naast de video voor Docherty, heeft animator Youri Dekker ook gewerkt aan de nieuwste Pixar film 'Soul'. ''Het is zo cool, ik heb scenes gezien die hij gemaakt heeft. Hij heeft het process laten zien, en dat is echt tekening voor tekening''.

 

 

KINK IN TOUCH

Elke maandag tot en met donderdag ontek je de beste nieuwe muziek van dit moment in de avondshow van KINK. KINK IN TOUCH met Jasper Leijdens is er elke dag vanaf 19:00 en je hoort interviews, livemuziek en sessies. Luister hier het interview met Daniel Docherty terug.

00:00
04:11

Datum

26 januari 2021

SHARE

NU op KINK

Metallica

Enter Sandman

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje