Stuur ons een berichtje

Coach Party over spelen voor grote mensenmassa's

Een van de tofste nieuwste bands van het jaar is Coach Party. In de aanloop naar hun derde EP staat de band te popelen om weer op tour te gaan. Zangeres/ bassiste Jess en drummer Guy geven bij KINK-dj Jasper Leijdens tekst en uitleg.

Vijf shows in Nederland, een stadion in Parijs, en dan nog de rest van de tour. Hoe bereid een band zich voor op een onderneming van dit formaat? Coach Party weet het zelf ook niet zeker: "Just go. Clutch the crystals and hope for the best." De Britten blijven vrij nuchter onder deze spanning. Het zijn namelijk gewoon mooie kansen om iets nieuws te doen. Ze verzorgen bijvoorbeeld ook de afterparty van KINK Presents: Franz Ferdinand in AFAS Live. 

00:00
03:28

NOTHING IS REAL

De nieuwe EP van Coach Party, Nothing is Real, komt uit op 29 april, maar dit zou weleens de laatste EP van de band zijn. Dit betekent echter niet dat er voorlopig geen nieuw werk uit komt. In tegendeel. De band geeft aan eindelijk klaar te zijn voor een volledig album. In de afgelopen jaren zeggen Guy en Joe genoeg gegroeid te zijn en een sound hebben gevonden waar ze een volwaardige debuutplaat mee willen vullen. Wij kijken in ieder geval rijkhalsend uit naar wat Coach Party nog in petto heeft!

00:00
04:28

Datum

11 maart 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Oh No :: He Said What?

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje