Stuur ons een berichtje

Linkin Park

Ben jij de eerste die het nieuwe album van Linkin Park hoort? KINK regelt het!

Heb jij gespannen gekeken naar de aftelklok? Zat jij springend voor de livestream, waarin ze aankondigde terug te keren met zangeres Emily Armstrong en kun jij niet wachten op het nieuwe album van Linkin Park? Dan hebben wij goed nieuws! KINK zorgt er namelijk voor dat je nog sneller kan luisteren naar die nieuwe plaat!

Vanaf het moment dat de band met 'Emptiness Machine' liet weten terug te zijn, hebben wij 15 november in onze agenda omcirkeld. Dan komt namelijk het nieuwe album From Zero uit. Maar wellicht kun jij die datum een weekje naar voren halen. KINK zorgt namelijk voor een exclusieve luistersessie van het eerste Linkin Park-album met frontvrouw Emily Armstrong!

Op donderdagavond 7 november mag een klein groepje mede-KINK'ers in Skatepark Area51 in Eindhoven als eerste ter wereld het nieuwe album horen.

WINNEN

Dus ben je na ruim zeven jaar klaar met wachten, luister dan deze week naar KINK en wellicht heb jij straks iets gehoord, waar de rest van de wereld alleen nog maar rijkhalzend naar uit kan kijken! Hoor je de KINK Prijzengeit en vang je 'm via een bericht in de KINK app, dan maak je kans! Benieuwd hoe die geit precies klinkt? Dat hoor je hier.

Datum

21 oktober 2024

SHARE

Tags

#Linkin Park

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje