Stuur ons een berichtje

Balthazar bij KINK IN TOUCH over het nieuwe album, Lowlands en een nieuwe docu

Balthazar heeft een nieuw album uit: SAND! En frontmannen Maarten en Jinte stelden het album voor bij de KINK avondshow KINK IN TOUCH. Met KINK-DJ Jasper Leijdens bespraken de heren het nieuwe album, het lezen van online reacties en of ze naar Lowlands komen!

SAND

Twee jaar na het album Fever is de Belgische band Balthazar terug met een nieuw album: Sand. Een album waar beide frontmannen Maarten Devoldere en JInte Deprez in lockdown vooral afzonderlijk van elkaar aan gewerkt hebben. Niets nieuws voor de band, want tegen KINK-dj Jasper Leijdens vertelden ze dat dit al jaren de werkwijze was. 

LOWLANDS

De band staat te popelen om het podium weer te betreden. En dat gaat zoals het er nu uitziet gebeuren in Paradiso en TivoliVredenburg. En waar de heren vorig jaar op Pinkpop zouden staan, is er deze week tussen neus en lippen door gezegd dat ze dit jaar naar Lowlands komen. Balthazar: 'Wij houden ons daar niet enorm mee bezig, dat is aan de managers'.

KINK IN TOUCH

Elke maandag tot en met donderdag hoor je de avondshow KINK IN TOUCH met Jasper Leijdens, met daarin de beste nieuwe muziek, livesessies en interviews. Luister hieronder het gesprek met Maarten en Jinte van Balthazar terug.

00:00
29:01

Datum

3 maart 2021

SHARE

NU op KINK

The Beaches

Takes One To Know One

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje