Stuur ons een berichtje

Michael Marcelle

Arcade Fire pakt KINK XL met 'Unconditional I (Lookout Kid)'

Als Arcade Fire iets doet, dan doen ze het goed. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd ook blijven. Ook deze tweede single van het album dat vandaag uit komt is daar een voorbeeld van. Het snijdt recht door je ziel en daarom is 'Unconditional I (Lookout Kid)' deze week de KINK XL!

Als verrassing stond de band een paar weken geleden op het Coachella festival en voor het eerst speelde de band dit nummer live. En ook direct voor de tweede keer, want frontman Win Butler werd zo overvallen door emoties, dat het hem niet lukte om de eerste keer volledig af te maken. "Ik heb het gezongen voor mijn zoon, maar eigenlijk is het nummer voor iedereen", vertelde hij na afloop van het optreden. "Vertrouw op je hart, vertrouw op je geest, vertrouw op je lichaam, vertrouw op je ziel. Shit wordt altijd erger voordat het beter wordt, maar het wordt wel weer beter".

KINK PRESENTS ARCADE FIRE

Ze speelden al in Londen (waar we een reis naartoe weggaven) en dus op het Coachella festival. Maar op 28 september komt de band ook naar Amsterdam! Die dag staat Arcade Fire in de Ziggo Dome voor een KINK presents show! Op 13 mei gaan de kaarten in de verkoop en hou KINK goed in de gaten, want binnenkort kun je tickets winnen!

Datum

6 mei 2022

SHARE

NU op KINK

System Of A Down

Lonely Day

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje