Stuur ons een berichtje

Sterre vloog met het KINK Reisbureau naar Arcade Fire in Londen!

KINK-luisteraar Sterre won in het KINK Reisbureau een reis naar + overnachting in Londen, en was daar afgelopen weekend bij het concert van Arcade Fire! In KINK RUSH HOUR evalueerde ze met travel agent Jim Vorwald hoe gaaf dat was!

ARCADE FIRE IN KOKO LONDON

Sterre is groot fan van de band, kijkt altijd de concerten van Arcade Fire op Youtube, en nu was ze er dankzij het KINK Reisbureau zelf bij in de KOKO in Londen! Dit was het eerste concert dat in die venue gehouden werd sinds tijden, de afgelopen jaren was het dicht vanwege een brand. Sterre heeft de hele dag in de rij gestaan om een plekje helemaal vooraan te verzekeren en heeft vooral genoten van het nieuwe nummer 'Unconditional I (Lookout Kid)' live. Als Sterre het concert een cijfer zou moeten geven is dat zonder twijfel een 10!

Hieronder zie je hoe KINK-dj Jim Vorwald tijdens KINK RUSHHOUR met Sterre sprak voor een kleine evaluatie vlak na haar reis naar Londen.

 

KINK REISBUREAU

Onze eerste stap in de wereld van de reisbureaus is dus succesvol! Houd KINK de komende tijd in de gaten, binnenkort organiseren we een volgende concertreis die te winnen is bij KINK, en wie weet ga jij dan net als Sterre wel naar een supergaaf concert in het buitenland…

Datum

3 mei 2022

SHARE

NU op KINK

Aerosmith

Cryin'

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje