Stuur ons een berichtje

Alle headliners van Down The Rabbit Hole in gesprek met KINK

Gorillaz, The War on Drugs en Disclosure, alle Headliners van Down The Rabbit Hole kwamen even langs bij KINK. Heb je de gesprekken op de radio gemist? Luister dan hier de interviews terug!

VRIJDAG: DISCLOSURE

We kennen allemaal de KINK prijzengeit, maar Howard van Disclosure heeft een heuse geitenboerderij. De andere helft van het duo, Guy, heeft de afelopen jaren de geiten ontzettend gemist. En vise versa, tsja, iets met het missen van productiekunsten en muziek. Dat is natuurlijk ook belangrijk. 

ZATERDAG: GORILLAZ

Daar was hij opeens: Damon Albarn op het hoofdpodium van Coachella, samen met Billie Eilish. Op de zaterdag van Down The Rabbit Hole, onder het goedkeurend oog van een prachtige ondergaande zon, kletsen Jasper en Damon over wat zo een ouwe rot in het vak van de jeugd kan leren. 

ZONDAG: THE WAR ON DRUGS

Een festival is bij uitstek de plek om nieuwe muziek te ontdekken en inspiratie op te doen. Toch is het niet altijd even makkelijk om met nieuwe ideeën van tracks op de proppen te komen. Tim duikt met Adam Granduciel, frontman van The War on Drugs, in het schrijfprocess, nieuwe muziek, en het tourleven.   

Datum

4 juli 2022

SHARE

NU op KINK

Eddie Vedder

Save It For Later

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje