Stuur ons een berichtje

Manon Klaver at Studio Flint

4B2M over nieuwe muziek, een documentaire en de kat van Benny Blisto..?

Gisteravond was Cas Hieltjes van 4B2M te gast bij KINK-dj Jasper Leijdens om te vertellen over de nieuwste single van de band: 'I Quit'. Het nummer is een echte ballad en is een klein voorproefje voor het aankomende album, dat 11 maart uitkomt.

BANGERS EN BALLADS

4B2M is de zelfgezegde band van bangers en ballads, dus Jasper Leijdens wilde even checken wat de verdeling van ballads tegenover bangers dan gaat zijn op de aankomende debuutplaat. Daarop vertelt Cas dat ze eigenlijk een "ballad kant en een bangers kant" hebben. Dan krijg je straks dus eigenlijk twee albums, één kant voor de zaterdagavond en één kant voor de zondagochtend.

DE KAT VAN BENNY BLISTO

Bij een nieuwe single en een aankomend album hoort natuurlijk een nieuwe bandfoto. Er is één detail op deze foto die Jasper wel heel erg opvalt: er staat een kat op! En dat is niet zomaar een kat, dat is de kat is van chef-kok Benny Blisto.

Cas legt uit: "Benny was op vakantie dus hij vroeg of ik op zijn kat Sammy kon passen. Tuurlijk! Maar goed toen moest hij natuurlijk ook op de foto." Voor diegenen die het even hebben gemist, het eerste album van Go Back To The Zoo - de band waar Cas en Teun vroeger in speelden - is vernoemd naar Benny Blisto. Cirkeltje rond dus! Benieuwd naar het hele gesprek tussen Jasper en Cas? Luister hem hieronder in z'n geheel.

00:00
09:27

DOCUMENTAIRESERIE

Als je nieuwsgierig bent naar het ontstaan van 4B2M, uit welke eerdere bands je de bandleden misschien kant of je gewoon een kijkje wilt nemen achter de schermen bij de band dan is er goed nieuws. Het eerste deel uit een documentaireserie over de band staat nu online en kun je hier bekijken.

KINK IN TOUCH

Elke maandag tot en met donderdag hoor in KINK In Touch met Jasper Leijdens al het laatste muzieknieuws. Blijf op de hoogte van de beste nieuwe muziek en de tofste nieuwe releases, luister van 19:00 tot 22:00 doordeweeks naar KINK In Touch!

Datum

19 januari 2022

SHARE

NU op KINK

Noah Kahan

Homesick (Feat. Sam Fender)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje