Stuur ons een berichtje

Zwarte Cross wil festival verplaatsen naar september

De Zwarte Cross wordt mogelijk verplaatst naar het derde weekend van september. De organisatie is momenteel in gesprek met de Gemeente Oost-Gelre over de verplaatsing. KINK-dj Tim Op het Broek belde met de organisatie.

ZWARTE CROSS 

De Zwarte Cross zou dit jaar van donderdag 15 tot en met zondag 18 juli plaatsvinden, maar de organisatie van het festival heeft laten weten te kijken of het mogelijk is om het festival te verplaatsen naar september. Afgelopen jaar ging het festival om de bekende reden niet door, maar het festival wil een tweede aflasting dit jaar voorkomen. De kans dat het festival in september wel doorgang kan vinden lijkt volgens de organisatie groter. En, ook niet onbelangrijk; de organisatie denk dat het festival dan eerder doorgang kan vinden, zonder de corona maatregelen. 

 

KINK-dj Tim Op het Broek belde met de organisatie, beluister het gesprek met Pieter Holkenborg van de Zwarte Cross hier terug! 

00:00
04:54

De Zwarte Cross is met 220.000 bezoekers over vier dagen het grootste festival van Nederland. De organisatie hoopt zo snel mogelijk uitsluitsel te krijgen, zodat ze verder kunnen met voorbereidingen voor de editie 2021. Alle kaarten die vorig jaar verkocht werden, blijven dit jaar geldig.

Datum

28 januari 2021

SHARE

NU op KINK

War On Drugs

Pain

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje