Stuur ons een berichtje

Zwarte Cross verplaatst naar 23, 24, 25 en 26 september 2021

De Zwarte Cross liet eerder al weten te kijken naar de mogelijkheden voor een verplaatsing in september en nu lijkt dat officieel. Ticketkopers ontvingen vandaag een mail dat de Zwarte Cross dit jaar verplaatst naar 23, 24, 25 en 26 september 2021.

ZWARTE CROSS

De Zwarte Cross is met 220.000 bezoekers het grootste festival van Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd in Lichtenvoorde. Een festival vol muziek, motoren, theater en meer. De organisatie liet eerder al weten samen met de gemeente Oost-Gelre te kijken naar een datum in september en vandaag ontvingen ticketkopers een mail: de Zwarte Cross 2021 verplaatst naar 23, 24, 25 en 26 september 2021. Wel onder voorbehoud en met de side note dat ze nog niet met zekerheid kunnen zeggen dat het evenement doorgang zal vinden in 2021. De organisatie verwijst voor vragen door naar de FAQ op hun site. 

Ticketkopers ontvingen deze mail:

Beste Zwarte Crosser,

Dat het momenteel niet opschiet qua perspectief zal geen nieuws zijn. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de Zwarte Cross in juli dit jaar niet realistisch is. Daarom hebben we het besluit genomen om de Zwarte Cross dit jaar te verplaatsen naar 23, 24, 25 & 26 september. Ook met deze verplaatsing in het vooruitzicht kunnen we niet met zekerheid zeggen dat het evenement doorgang zal vinden in 2021. Er is voor iedereen op veel vlakken onzekerheid, waarbij de omvang van de Zwarte Cross in dit geval niet bepaald meehelpt, maar als het mag dan gaan we tot het gruwelijke gaatje!
 
Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig
Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de editie in september 2021. Deze zal plaatsvinden van 23 t/m 26 september. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten niet meer willen dan kun je ze aanbieden via TicketSwap.

Datum

26 maart 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje