Stuur ons een berichtje

Marlies Wessels

Zo luister je naar KINK!

Bij KINK hoor je alleen de allerbeste alternative rock op je radio, dag in dag uit! En goed nieuws voor klanten van KPN: sinds kort is KINK daar ook op de kabel te ontvangen op kanaal 833! Benieuwd hoe en waar je KINK kunt ontvangen? Dat lees je hier!

FM

Je kunt KINK online ontvangen op vier verschillende FM-frequenties in de Randstad. Hierboven zie je in welke regio je KINK waar kunt ontvangen.

DAB+

KINK is in het grootste deel van Nederland te ontvangen via DAB+, de digtitale opvolger van FM (om het heel technisch te maken: blok 9C, met regionale ondersteuning van de blokken 5B en 8B). Meer informatie over DAB+ vind je hier. Als je KINK nog niet in je DAB+-zenderlijst ziet staan, geef je radio dan even een zetje door opnieuw te scannen naar beschikbare netwerken. De handleiding van je toestel kan je hierbij helpen.

DAB+ is gratis in heel Nederland te ontvangen. Het enige wat je nodig hebt is een geschikte ontvanger, die zijn er van wekkerradio's tot autoradio's. Een uitgebreid aanbod vind je bij de Radiowinkel.

 

ONLINE

KINK is op elke met het internet verbonden speaker te horen. Om KINK online te luisteren kun je kiezen uit de volgende opties:

Je kunt KINK ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan -- dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden): 

Kan je receiver geen HTTPS aan, dan kun je deze link gebruiken.

KABEL

Bij steeds meer providers kun je KINK ook via je settopbox ontvangen.

KPN: kanaal 833

Ziggo: kanaal 817

Delta: kanaal 876

Caiway: kanaal 815

ODIDO: kanaal 1030 

We zijn in gesprek met meerdere aanbieders om binnenkort ook bij andere kabelnetten te horen te zijn.

Datum

5 augustus 2024

SHARE

NU op KINK

Green Day

Know Your Enemy

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje