Stuur ons een berichtje

Zien: Foo Fighters geven livestreamconcert

De Foo Fighters zitten allesbehalve stil: na het lanceren van de nieuwe single 'Shame Shame' en de aankondiging van het nieuwe album 'Medicine at Midnight', heeft de band nu bekend gemaakt komende zaterdag een exclusieve liveshow te streamen!

Het concert vindt plaats in The Roxy Theatre in Hollywood en is hier in Nederland te zien vanaf 02.00u 's nachts, in de nacht van zaterdag op zondag 15 november. Dave Grohl en de mannen beloven niet alleen een volledige liveset, maar ook beelden backstage - en zelfs onstage, vanaf het podium!

SWEET RELIEF

Een kaartje voor de stream kost 15 dollar en is te koop via foofighters.co/roxy. Daarmee steun je ook Sweet Relief, een fonds dat artiesten maar ook hun crew en andere medewerkers van de muziekindustrie die worden geraakt door de gevolgen van COVID-19 ondersteunt. Mocht 2 uur 's nachts net iets te laat worden voor je: met een kaartje kun je nog 48 na de start de hele show bekijken.

VIDEO

Alsof er nog niet genoeg Foo Fightersnieuws is, heeft de band ook vandaag de officiele video voor KINK XL 'Shame Shame' online gezet.In de clip zie je Grohl dansen met model en danseres Sofia Boutella. De twee beelden een interpretatie uit van een terugkerende droom die de zanger al sinds zijn kindertijd achtervolgt.

Datum

10 november 2020

SHARE

NU op KINK

Jam

Going Underground

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje