Stuur ons een berichtje

Zanger Alex van Sports Team: "Ik word heel verdrietig van livemuziek op Instagram"

"Als ik al die artiesten zie die nu maar een beetje op bed live zitten te spelen voor Instagram, breekt mijn hart". Dat zegt zanger Alex Rice van Sports Team, die niks liever wil dan weer live spelen. "Ik verveel me kapot"!

Niet dat het allemaal slecht is wat hij op Instagram ziet, maar het staat voor de energieke frontman mijlenver af van wat voor hem een live ervaring moet zijn. "Ik heb het zelf ook gedaan hoor, maar het is zo saai! Het laat me echt zien hoe belangrijk publiek is, de interactie, en zweterige concertzaal... We hebben net de clip van 'Going Soft' geupload en dat is een montage van livebeelden van afgelopen jaar en daar werden we wel behoorlijk weemoedig van". Dus Alex vragen voor een KINK Sofa Sessie heeft weinig zin? "Oh nee hoor, doe maar. Ik ben wanhopig genoeg nu, hahaha".

SNEL WEER OP TOUR

Als het aan Alex ligt, gaat Sports Team bij de eerste de beste mogelijkheid weer op tour. "Als het zo is dat er bijvoorbeeld in het begin alleen maar menigtes van 50 man of minder samen mogen komen, doen we wel een 200-daagse tour langs venues waar niet meer in past", stelt hij voor. "Je weet wel, net in die kleine gehuchten waar nooit iets gebeurd. Geen gezeik meer met de laatste tein naar huis missen enzo omdat jer voor een show naar de grote stad moet".

Het hele gesprek van Alex met KINK-dj Michiel Veenstra beluister je hieronder.

00:00
06:55

Datum

4 mei 2020

SHARE

NU op KINK

Caesar

Before My Head Explodes

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje