Stuur ons een berichtje

‘Wrong Ones’, de nieuwe van The Vices is de KINK XL

Een nieuwe producer, een saxofoon, en terug naar hun pure sound zonder poespas! De nieuwe track van The Vices heet 'Wrong Ones', en hoor je deze week als KINK XL!

WRONG ONES

Op vorige singles hebben de jongens van The Vices wat geëxperimenteerd met verschillende sounds en stijlen, maar nu bij ‘Wrong Ones’ zeggen ze zelf dat ze terug zijn gegaan naar The Vices zonder poespas. De saxofoon die je hoort is ingespeeld door de nieuwe producer van de band, Charlie Andrew, die eerder al samenwerkte met o.a. Alt-J en David Gilmour.

De songteksten in ‘Wrong Ones’ vertellen het verhaal van iemand die met alles wegkomt en altijd de schuld bij iets of iemand anders legt, totdat hij beseft dat hij dingen heeft gedaan die hij liever niet had willen doen en zijn leven wil beteren. The Vices lieten zich voor deze track inspireren door de onverschilligheid, rebellie en zelfontwikkeling uit de werken van Amerikaans schrijver en dichter Charles Bukowski. En het resultaat is een heel fijn nummer! Zo fijn, dat we hem deze week draaien als KINK XL!

Datum

14 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Hozier

Too Sweet

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje