Stuur ons een berichtje

Working Men's Club, Oscar and The Wolf en Girlsgirlsgirls deze week nieuw op KINK

Elke week voegen wij een hele stapel nieuwe muziek toe aan de playlist van KINK. Deze week ga je de nieuwe van Bloxx vaker horen, maar ook Girlsgirlsgirls en Working Men's Club staan vanaf nu op de KINK playlist!

BLOXX - EVERYTHING I'VE EVER LEARNED

Er bestaat een kans dat je deze track al voorbij hebt horen komen in de avondshow van KINK, KINK IN TOUCH. Jasper Leijdens heeft deze afgelopen week namelijk met veel liefde aan je voorgesteld. Maar nu ga je 'm nog vaker horen! Vorig jaar maakte deze band uit de UK indruk met hun debuutalbum Lie Out Loud. Daarvan heb je titeltrack 'Lie Out Loud', maar ook '5000 Miles' en 'Off My Mind' misschien wel voorbij horen komen op KINK. Maar de band stoomt door met alweer een nieuwe single! En ook die is steengoed.

GIRLSGIRLSGIRLS - HARVEST ME

Dit is niet alleen een fantastische single, maar ook nog een heel grappig spelletje. Deze Nederlandse band staat dit jaar op de Popronde en heeft van Harvest Me ook een arcadegame gemaakt. Die game vind je hier en die track hoor je de komende week nieuw op KINK!

WORKING MEN'S CLUB - X

Deze band uit Manchester bracht vorig jaar nog een album uit, maar is nu alweer terug met nieuwe muziek. De band wil in november door de UK gaan toeren en hopelijk komt de band ook naar Nederland. Want deze nieuwe track is weer heerlijk!

ISLAND - EVERYONE'S THE SAME

Frontman Rollo Doherty, gitarist Jack Raeder, bassist James Wolfe en drummer Toby Richards brachten in 2018 hun debuutalbum uit en het lijkt erop dat er een tweede album aan komt. Island is een band uit Canada met een hele fijne nieuwe track die deze week zeker op KINK te horen gaat zijn!

OSCAR AND THE WOLF - JAMES

Het heeft drie jaar geduurd, maar Oscar And The Wolf is terug. En hoe! Hun nieuwe single 'James' duurt maarliefst 6 minuten, klinkt als vanouds lekker en kan een hele fijne track worden bij de zonsondergangen deze zomer.

QUEEN'S PLEASURE - STARLET

De debuut EP is eindelijk daar! 'Sitter', 'Panic From Dublin' en 'Alex Sender' heb je al voorbij kunnen horen komen op KINK en nu is ook het laatste nummer van de EP te horen. Kom maar op met dat debuutalbum!

Datum

3 april 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje