Stuur ons een berichtje

Woodstock maakt line-up voor vijftig jarig jubileum bekend

Het legendarische Woodstock festival viert dit jaar de 50e verjaardag. Via de social media kanalen van het festival werd vandaag de line-up bekend gemaakt, en die is niet mis!

In 1969 was de legendarische eerste editie van het Woodstock festival, dus dit jaar wordt het 50-jarig jubileum gevierd. Vandaag is de lijst met headliners aangekondigd. Jay-Z, Chance the Rapper, Dead & Company, The Killers en The Black Keys
zijn een aantal van de namen die op het festival van 16 tot 18 augustus 2019 zullen optreden.

Een aantal van de artiesten die op het originele Woodstock-festival in 1969 speelden, zijn ook dit jaar aanwezig. John Fogerty (toen met Creedence Clearwater Revival), David Crosby (toen met Crosby, Stills, Nash en Young), leden van Dead & Company, Santana, Hot Tuna, Canned Head en Country Joe McDonald.

Ook op de line up Miley Cyrus, Robert Plant, Halsey en The Raconteurs. En daar houdt het niet op, want ook The Lumineers, Run the Jewels, Imagine Dragons, Courtney Barnett, Janelle Monáe, Brandi Carlile, Cage The Elephant, Young the Giant, Sturgill Simpson, Greta Van Fleet, Margo Price en Maggie Rogers zijn er te vinden.

De jubileum editie van Woodstock zal gehouden worden van 16 tot en met 18 augustus, op een net wat andere locatie dan de '69 editie, maar wel in de staat New York, in Watkins Glen.

Datum

20 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Flogging Molly

If I Ever Leave This World Alive

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje