Stuur ons een berichtje

'Won't Stand Down' van Muse is de KINK XL

Hij is rauw, hij is lekker, en heel erg fijn! Deze week kwam na vier jaar wachten een nieuwe track van Muse uit! 'Won't Stand Down' heet ie en je gaat hem deze week veel horen op KINK! Het is onze nieuwe KINK XL.

NIEUW WERK VAN MUSE

We werden een poosje geleden al lekker gemaakt met een korte tease, van frontman Matt Bellamy in een auto, samen met zijn zoontje die headbangend op een toen nog onbekend Muse liedje los ging. En inmiddels is die track officieel uit.

Je hoorde hem afgelopen donderdagmiddag meteen om 16:00 uur bij KINK Rush Hour. En de reacties op deze nieuwe track waren enthousiast: 'Muse goes metal', 'herkenbaar maar toch vernieuwend', en 'Wat een plaat!' is maar een greep uit de berichten die bia de KINK app en op social media binnenkwamen.

WON'T STAND DOWN

De track 'Won't Stand Down' werd geproduceerd door Muse zelf, en afgemixt door Dan Lancaster (die eerder ook al werkte met Bring Me The Horizon en Enter Shikari). Het nummer gaat over ‘je mannetje staan ​​tegen pestkoppen’ en ‘jezelf beschermen tegen dwang en sociopathische manipulatie. Over tegenspoed het hoofd bieden met kracht, vertrouwen en agressie.’ volgens zanger Matthew Bellamy.

Je gaat hem de hele week horen als KINK XL!

 

Datum

14 januari 2022

SHARE

NU op KINK

Sum 41

Dopamine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje