Stuur ons een berichtje

Win tickets voor Cage The Elephant in 013 of TivoliVredenburg

Na een tijdens Pinkpop opgelopen botbreuk werd de show van Cage The Elephant afgelopen juni in de Melkweg gecanceld. Echter maakt de Amerikaanse rockband dit dubbel en dwars goed met maar liefst twee shows en jij kan hier kaartjes voor winnen!

Dit jaar bracht Cage The Elephant hun vijfde studioalbum uit genaamd Social Cues, waarvan je onder andere de tracks Ready To Let GoHouse Of Glass en Night Running (ft. Beck) al hebt voorbij kunen komen horen op KINK! Nu is datzelfde album genomineerd voor een Grammy voor Best Rock Album! In 2017 won de rock band deze prijs al voor hun album Tell Me I'm Pretty. 

Winnen

Op zondag 1 maart vindt de show plaats in TivoliVredenburg in Utrecht en op maandag 2 maart in 013 in Tilburg. De show in Utrecht is al uitverkocht. 

Wil jij naar één van deze shows? Luister dan deze week naar KINK, download de KINK-app en stuur een berichtje met de tekst 'Cage The Elephant'. Dan kan het zomaar zijn dat jij binnenkort staat mee te bleren met hits als Ain't No Rest For The Wicked, Cigarette Daydreams en Trouble. 

Datum

23 november 2019

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje