Stuur ons een berichtje

Win een exclusief Run The Jewels x Van de Streek World Tour Shirt

Iedere dinsdagavond hoor je op KINK Indie Homebase Radio. In Homebase Radio bespreken Frank Stevens en Steven Gilbers de nieuwste hiphop releases. Ook gaan ze deze week in gesprek met de Nederlandse bierbrouwer die een exclusief bier voor Run The Jewels heeft gebrouwen!

Het Amerikaanse hiphopduo Run the Jewels bracht eerder dit jaar al hun album ‘RTJ4’ uit dat ook dit jaar weer de album of the year lijstjes, met veel bombarie, in zal rollen, maar daar houdt het niet op.

Het duo bestaande uit EL-P en Killer Mike besloot namelijk tegelijk met hun nieuwe single ‘No Save Point’, die ook dient als soundtrack voor de nieuwe game ‘Cyberpunk 2077’, ook de samenwerking aan te gaan met 12 brouwerijen over de hele wereld voor een bijpassend bier.

Van de Streek uit Utrecht was 1 van deze 12 brouwerijen en bracht vorige week hun Hazy IPA uit, een opzwepend fruitige New England IPA met Idaho-7, Sabro en Sorachi Ace hoppen.

Frank en Steven besloten om even met Ronald Van de Streek te bellen om hem te vragen hoe dit allemaal tot stand is gekomen en hoe een hiphopgroep te vertalen is naar een bier. Dit interview hoor je vanavond tijdens Homebase Radio op KINK INDIE.

Om de release van dit nieuwe bier te vieren, geven we vanavond in Homebase Radio een exclusief Run The Jewels x Van de Streek bier World Tour T-shirt weg! 

Het enige wat jij moet doen om zo'n t-shirt te winnen is een mailtje sturen naar frank.stevens@kink.nl en laten weten van welke hiphopartiest of -groep jij in de toekomst wel een bier zou willen proeven.

 

Datum

24 november 2020

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje