Stuur ons een berichtje

WIES komt met debuutalbum en brengt nieuwe single 'Gewoon Je Maat' uit

De band WIES gaat hard! Met veel singles op zak hebben Jeanne, Tobias en Dan al veel shows gespeeld maar 1 ding was er nog niet: een debuutalbum! Inmiddels is het album aangekondigd en is er een nieuwe single waarbij een moshpit niet zou misstaan.

GEWOON JE MAAT

Tijdens de Popronde van 2019 was de band WIES al overal en nergens te zien door het hele land en wist de band een grote fanschare voor zich te winnen. Vele shows en singles volgden en nu is er dan eindelijk de aankondiging van het debuutalbum. 

Ik hoef er niet om te liegen dat de tweede lockdown echt een pittige tijd was. Wéér de wereld op pauze; nóg meer teleurstellingen en onzekerheden. Maar we hebben die pauze met beide handen aangepakt en het omgezet tot ons eigen lichtpunt: wij zijn de studio ingedoken en hebben ons debuutalbum gemaakt. We kunnen niet wachten om het straks aan iedereen live te kunnen laten horen en we zijn super benieuwd wat iedereen ervan vindt! – Aldus Jeanne, zangeres van WIES

Ook is er een nieuwe single: 'Gewoon Je Maat'. Waarin de band alle registers opentrekt, en alle remmen los laat. Het was al tijden de opener van de set, en nu ook echt op single uit. De videoclip van het nummer check je hier.

KINK IN TOUCH

Gisteren waren de bandleden van WIES via Zoom te gast tijdens de avondshow KINK IN TOUCH met Jasper Leijdens om te vertellen over de plannen voor het komende half jaar. Luister hieronder het gesprek terug.

00:00
09:12

Datum

9 juli 2021

SHARE

NU op KINK

K's Choice

Mr. Freeze

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje