Stuur ons een berichtje

We kunnen bijna Tool gaan streamen!

Maynard James Keenan, frontman van Tool, heeft in een gesprek met Joe Rogen meer verteld over het nieuwe album dat over precies één maand uitkomt - en vertelde hij wanneer we dan eindelijk de hele Tool-collectie online kunnen beluisteren.

Tool frontman Maynard James Keenan heeft in de podcast The Joe Rogen Experience bevestigd dat aankomende vrijdag eindelijk al hun werk beluisterd kan worden op de verschillende streaming platforms!

"We zijn een moeilijke band."

Over de beslissing om eindelijk dan toch hun muziek op streamingsdiensten uit te brengen zei Keenan “we zijn een moeilijke band. We zijn koppig en een beetje onwetend wat er speelt in de rest van de wereld – het hele Betamax en LaserDisc gebeuren werkte niet voor ons. Nu hebben we iets nieuws, genaamd digitale media en streaming. We gaan dat maar eens uitproberen.”

Op 30 augustus is het eindelijk zover, de release van het nieuwe album van Tool. Waarvan de naam nu dan ook eindelijk bekend is, Fear Inoculum. Over de plaat zei Maynard: “ik ben zo blij dat we eindelijk dit album afhebben.”

Tool-week!

In aanloop naar de releasedatum is het vanaf maandag 26 augustus Tool-week op KINK! Dit betekent dat we vooruitblikken naar de release met lekker veel (al eerder uitgebrachte) muziek van de band. Op de 30ste zelf hoor je de hele dag door tracks van de nieuwe plaat én in de avond kan je de plaat integraal op KINK horen. Als kers op de taart maak je ook nog eens kans op Fear Inoculum op vinyl!

Afgelopen juni stond Tool in een volledig uitverkochte Ziggo Dome, ter ere hiervan heeft KINK een speciale podcast gemaakt over Tool, waarin Johan Vosmeijer en Mark Tuitert praten over hun enorme liefde voor deze band. In het tijdperk van KINK FM sprak Johan met drummer Danny Carey, wat je ook nog in deze podcast kan terug horen.

Datum

30 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Phoenix

Tonight (ft. Ezra Koenig)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje