Stuur ons een berichtje

Wat probeert Green Day ons te vertellen?

Twee weken geleden dook er een geluidsfragment van Kerrang! Radio op waarin de DJ aangaf dat Green Day op 19 juli met nieuwe muziek zou komen. Helaas werd dit gerucht alweer vrij snel de grond ingestampt door een woordvoerder van de band: “er zal geen nieuwe Green Day single verschijnen.”

Eind vorig jaar maakte Green Day’s frontman Billie Joe Armstrong bekend dat hij werkte aan het vervolg van Revolution Radio uit 2016, maar het lijkt erop dat we deze muziek voorlopig nog niet krijgen.

Maar opnieuw is het Green Day weer gelukt om fans in de war te brengen. Afgelopen vrijdag plaatste de band op hun Instagram een bericht met een stierenkop en foto’s van de bandleden met hun instrumenten in een ruimte wat lijkt op een opnamestudio. Ook plaatsen de bandleden dezelfde stierenkop en dezelfde foto’s van elkaar.

Wat proberen de Amerikanen ons nu te vertellen? Zal er dan toch wel nieuwe muziek aan zitten komen? Een andere theorie van fans is dat de band een tour gaan aankondigen ter ere van Dookie, het album dat dit jaar 25 jaar bestaat! Er zit maar één ding op en dat is helaas rustig afwachten.

Datum

23 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Wodan Boys

Power

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje