Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

Volgende goal van De Staat: ALLE dagen headlinen op Lowlands

Wat valt er nog te bereiken als Nederlandse band na het mogen headlinen van Lowlands? "Alle dagen van Lowlands headlinen". Het moge duidelijk zijn, De Staat denkt groot.

Met de hele Alpha vol lampen gehangen, een zwevende catwalk en een gastoptreden van Rico & Sticks ging De Staat er met gestrekt been in: deze show, afsluiter van de eerste dag Lowlands 2019, mocht niet minder dan groots en legendarisch worden. En dat werd ie.

Verpletteren met visuals en vooral heel strak spelen, de luxe om heel veel hits NIET te hoeven spelen omdat het oeuvre inmiddels groot genoeg is om keuzes te kunnen maken. De Staat kwam, zag en overwon.

Voor de show sprak KINK-dj Michiel met de band over hoe je een show als deze aanpakt. Moesten ze lang nadenken over het aanbod headliner te zijn na het wegvallen van The Prodigy? Hoe kwam de samenwerking met Rico & Sticks tot stand? En -- na dit hoogtepunt: what's next?

Je kunt het hele interview hieronder beluisteren.

Het concert dat De Staat gaf op Down The Rabbit Hole 2019 wordt zaterdagavond 17 augustus nogmaals uitgezonden op KINK, om 18u in KINK in Concert.

00:00
07:30

Datum

17 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

R.E.M.

Imitation of Life

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje