Stuur ons een berichtje

VESTROCK 2020 verplaatst naar 2021

Teurig nieuws vanuit het VESTROCK kamp: het festival heeft bekend gemaakt dat vanwege de afgekondigde maatregelen rondom het COVID-19 virus VESTROCK op 5,6 en 7 juni 2020 niet kan doorgaan.

STATEMENT 

"Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle festivalgangers. Maar ook voor vrijwilligers, artiesten, partners en natuurlijk de organisatie zelf valt het zwaar dat het festival, na een lange voorbereiding, niet plaats kan vinden. We willen iedereen enorm bedanken die in aanloop naar deze editie weer bergen werk heeft verzet. Daarnaast gaat onze dank uit naar onze sponsors, partners, leveranciers en uiteraard ons trouwe publiek. We houden van jullie en bedanken jullie voor jullie steun, begrip en vertrouwen." - aldus de organisatie van het festival. 

VESTROCK 2021

In 2021 keert VESTROCK gewoon terug! Op 4, 5 en 6 juni 2021 vindt het festival plaats. De organisatie geeft aan in het statement dat ze hun uiterste best gaan doen om de aangekondigde programmering voor deze 2020 editie door te schuiven naar 2021. Hierover volgt spoedig nadere informatie. 

TICKETS

Reeds gekochte tickets voor de 2020 editie blijven geldig voor 2021. Restitutie van tickets is ook mogelijk tot 1 juni 2020 - maar met het behouden van je ticket(s) steun je VESTORCK en de toekomst van het festival. 

Datum

31 maart 2020

SHARE

NU op KINK

Offspring, The

Make It All Right

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje