Stuur ons een berichtje

Fontaines DC

Veel nieuwe muziek op de kink playlist van o.a. fontaines d.c., The Smile & the vices!

Met het einde van de 90's week, komt er een begin aan de nazomer! Wij hopen op twee dingen, namelijk dat de zon nog even een paar dagen goed gaat schijnen en dat er veel goede muziek gereleased gaat worden. En waar dat eerste nog onzeker is, is dat tweede al gelukt, want we voegen veel nieuwe muziek toe aan de playlist van KINK!

FONTAINES D.C. - IN THE MODERN WORLD

We roepen het graag nog een keer. HET NIEUWE ALBUM VAN FONTAINES D.C. IS FANTASTISCH! Romance kwam twee weken geleden uit en sindsdien is er geen dag voorbij gegaan waarop wij niet even naar die fantastische sound hebben geluistert. En uiteraard voegen wij de nieuwe single graag toe aan onze playlist!

THE VICES - GOLD

The Vices hebben deze week een nieuw album aangekondigt! 7 februari zal Before It Might Be Gone uit komen en, zoals het hoort, maakt de band uit Groningen ons vast klaar voor dat nieuwe album met een hele fijne single!

ORLA GARTLAND & DECLAN MCKENNA - LATE TO THE PARTY

We leven in het digitale tijdperk en Orla Gartland heeft daar optimaal gebruik van gemaakt. Vanaf haar slaapkamer begon zij met het delen van haar muziek op YouTube en inmiddels is ze druk bezig met haar tweede album. Daarop ook deze samenwerking met de Britse singersongwriter Declam McKenna!

TRAMHAUS - FFLEUR HARI

Iedere festivalliefhebber heeft de kans gehad om deze band live aan het werk te zien. En iedereen die Tramhaus live gezien heeft zal overtuigd zijn van hun kunnen. Want deze Rotterdammers geven altijd vol energie en hebben al menig festivaltent ondersteboven gekeert. Het enige wat er nog niet was, was een debuutplaat. Maar die komt er! Op 20 september zal ie er zijn en uiteraard kun je vast voorgenieten met deze single!

THE SMILE - ZERO SUM

Fans van The Smile waren wel toe aan een kleine opsteker. Deze zomer moest de groep van Thom Yorke namelijk hun shows afzeggen vanwege ziekte bij gitarist Johnny Greenwood. Maar de band heeft niet stilgezeten. Sterker nog, er is nu nieuwe muziek!

EQUAL IDIOTS - STRAWBERRY

Wie Equal Idiots al kent, weet dat deze Belgische band een hoop herrie kan maken. Maar weet dat ze ook erg vrolijk kunnen zijn. "Dit is een liefdesliedje pur sang en zeker het vrolijkst klinkende nummer dat we ooit hebben geschreven", leggen bandleden Thibault en Pieter uit. "Hoe dan ook, het gedijt het best in warme temperaturen met koude dranken", dus laten we hopen dat de nazomer nog even aanhoudt.

CLOUD CAFE - THE RIDE HOME

Een jaar geleden was Cloud Cafe al KINK Future Icon. Inmiddels zijn ze verder gegroeid, komt er een Nederlandse clubtour en is het debuutalbum met de wereld gedeeld! "Gift Horse is het meest persoonlijke wat Cloud Cafe ooit heeft gemaakt. En zo hoort een debuutalbum ook te zijn. Goudeerlijk. Alles of niets", laat de band op hun social media weten. En dat geldt ook voor deze fijne single!

Datum

7 september 2024

SHARE

Tags

#Fontaines D.C.#The Vices#The Smile

NU op KINK

Madness

Our House

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje