Stuur ons een berichtje

VANT IN KINK RUSH HOUR

Dinsdagavond speelde VANT in de Bitterzoet in Amsterdam. De band had tijd om even langs te komen in KINK RUSH HOUR. Daarin sprak Mattie Vant met KINK-dj Tim Op het Broek over Brexit, de geur van zweet en speelde de band twee tracks live.

BREXIT

We hebben al een tijdje niets meer van Mattie Vant gehoord. Na 'Parking Lot' bleef het een tijdje stil rondom deze charismatische Brit. Maar hij is terug met het nieuw album Conceived In The Sky en zit weer vol nieuwe verhalen. Zo organiseerde hij onlangs een anti- Brexit feestje.

"Wij bezochten tijdens de inauguratie van Trump een paar van die anti-inauguratie feesten. Dat heeft me geïnspireerd tot het organiseren van een anti-Brexit feestje"- zo zei hij in KINK RUSH HOUR. Hij is niet bepaald optimistisch voor wat betreft de toekomst. 

"Ik ben bang voor de toekomst. Niet alleen door de Brexit maar ook door de klimaatverandering. Het is een ontzettende intense tijd waarin we leven. Niet alleen in de UK, maar in heel de wereld.

 

 

 

 

00:00
03:41

ZWEET

Op de vraag wat mensen kunnen verwachten tijdens een live show van VANT is Mattie heel duidelijk. 

"Energie. En zweet. Veel zweet. In plaats van t-shirts on stage draag ik nu pakken. Esthetisch gezien zie ik er fantastisch uit maar na vijf minuten druip ik van het zweet." 

 

 

00:00
02:39

Tijdens KINK RUSH HOUR speelde hij Best Friends (van het nieuwe album) en een bloedstollend mooie versie van Parking Lot. 

00:00
03:43
00:00
03:10

Datum

5 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Radiohead

Exit Music (For A Film)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje