Stuur ons een berichtje

Vandaag in de KINK Tijdmachine: 2016

Met de KINK Tijdmachine duiken we iedere avond een half uur lang in het nieuws, de trends en de muziek van een specifiek jaar. Vandaag is dat 2016! Je hoort de KINK Tijdmachine bij Tim Op het Broek in KINK Rush Hour.

2016

Het was het jaar dat Donald Trump werd gekozen als president van de Verenigde Staten, het jaar ook van Pokémon Go. Maar vooral het jaar dat we afscheid moesten nemen van een heleboel grootheden. David Bowie, Prince, Leonard Cohen, maar ook namen als Glen Frey van The Eagles, Maurice White van Earth, Wind & Fire en George Michael van Wham overleden in 2016.

Gelukkig staat daar tegenover dat er een hele hoop goeie muziek uitkwam. Natuurlijk de zwanenzang van Bowie, Blackstar, maar ook A Moon Shaped Pool van Radiohead en albums van Nick Cave & The Bad Seeds en Christine & The Queens.

Op Pinkpop stonden Rammstein, The Red Hot Chili Peppers en Paul McCartney op het podium. Lowlands mocht The Chemical Brothers en Ben Howard verwelkomen!

KINK TIJDMACHINE 

Iedere dag stoppen we 4 nummers uit een jaar in de KINK Tijdmachine en jij bepaalt welke eruit komt. Vandaag bestaat de keuze uit deze klassiekers uit 2016:

  • Blossoms - 'Charlemagne'
  • Bring Me The Horizon - 'Follow You'
  • Call It Off - 'Abandoned'
  • Indian Askin - 'Really Wanna Tell You'


Welke wil jij vanavond bij Tim horen? Stemmen kan via Facebook, Twitter of Instagram, of natuurlijk via de KINK app!

Datum

1 september 2020

SHARE

NU op KINK

My Chemical Romance

Welcome To The Black Parade

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje