Stuur ons een berichtje

Vandaag in de KINK Tijdmachine: 2010

Met de KINK Tijdmachine duiken we iedere avond een half uur lang in het nieuws, de trends en de muziek van een specifiek jaar. Vandaag is dat 2010! Je hoort de KINK Tijdmachine bij Tim Op het Broek in KINK Rush Hour.

2010

In dit jaar onthaalde we onze voetballers als ware helden! Ze hadden namelijk een fantastisch WK achter de rug en dus verdiende ze een rondvaart door de grachten! We waren wereldkampio.... Oh nee, we waren tweede. Maar dat was de schuld van die vuvuzela's. Ook was 2010 het jaar van de damschreeuwer tijdens dodenherdenking, het was het jaar van een witte kerst en het was het jaar dat de Herman Brood Academy haar eerste diploma uit mocht reiken. 

Muzikaal mochten we genieten van The Suburbs van Arcade Fire en Brothers van The Black Keys. Ook hoorde we voor het eerst van Tame Impala en brachten Kings of Leon en My Chemical Romance albums uit.

Pinkpop beleefde een prachtig jaar met Rammstein, Greenday en The Prodigy als headliners en ook op Lowlands stonden grote namen als Queens of the Stone Age, Mumford and Sons en Blink-182.

KINK TIJDMACHINE 

Iedere dag stoppen we 4 nummers uit een jaar in de KINK Tijdmachine en jij bepaalt welke eruit komt. Vandaag bestaat de keuze uit deze klassiekers uit 2010:

  • Broken Bells - 'The High Road'
  • Tim Knol - 'Sam'
  • Two Door Cinema Club - 'What You Know'
  • Yeasayer - 'O.N.E.'


Welke wil jij vanavond bij Tim horen? Stemmen kan via Facebook, Twitter of Instagram, of natuurlijk via de KINK app!

Datum

2 augustus 2020

SHARE

NU op KINK

Green Day

Wake Me Up When September Ends

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje