Stuur ons een berichtje

Vanaf nu nieuw op KINK: muziek van The Magic Gang, Phoebe bridgers en Bloxx

Elke week kun je op KINK weer veel nieuwe muziek ontdekken. Maar wat is nou wat? Deze week hoor je o.a. nieuwe muziek Bastille,The Magic Gang en Bloxx. Maar ook vind je hier de nieuwe Weekly Pit en KINKX-NL: de XL's van de themakanalen!

BASTILLE - WHAT YOU GONNA DO (FT. GRAHAM COXON)

Een overwachte rammer van Bastille. Samen met Graham Coxon van Blur. De band wilde terugkomen met een nieuwe sound, en dat is gelukt!

PHOEBE BRIDGERS - KYOTO

Het album Punisher van Phoebe Bridgers is wat ons betreft 1 van de beste albums van 2020. 'Kyoto' verdient meer aandacht en is daarom terug op de playlist. 

BLOXX - OFF MY MIND

Volgende maand verschijnt het langverwachte debuutalbum van Bloxx. Vorig jaar februari was de band de eerste liveband in de KINK studio, en de vorige single 'Lie Out Loud' kon je ook al vaak voorbij horen komen.

BENEDICT - WHEN WE WERE YOUNG

Popronde talent Benedict stond al een tijdje op de radar in de Popronde Radio uitzendingen en op KINKNL. Zijn nieuwe single 'When We Were Young' stroomt nu door via de avond van KINK. 

THE MAGIC GANG - MAKE TIME FOR CHANGE

'Think' was het eerste voorproefde van de aankomende plaat van The Magic Gang, nu pakken we door met 'Make Time For Change', een heerlijk zomerse track!

KINKX-NL | KLINK - GOTTA GET OUT

De KINKX-NL is de KINK XL van het themakanaal KINKNL waar je 24/7 de beste alternatieve muziek van Nederlandse bodem hoort. Deze track hoor je een week lang extra voorbijkomen op dit themakanaal. 

Indie-pop band KLINK is - zoals ze het zelf zeggen - een band dat je hetzelfde gevoel geeft als het wederzien van een oude vriend(in). De band begon als een alternative indie rock band met een vleugje jaren 90 er in, maar hebben zich nu open gesteld voor een moderne, dansbare sound en  'Gotta Get Out' is dat precies

WEEKLY PIT | VANDENBERG - BURNING HEART 2020

Op KINK DISTORTION wordt er - in samenwerking met BUMA ROCKS! - elke week de Weekly Pit gekozen. Dit is een nieuwe Nederlandse metaltrack die je extra vaak voorbij hoort komen! De nieuwe Weekly Pit is Vandenberg met 'Burning Heart 2020.' 

De plaat der platen. Althans voor liefhebbers van jaren '80-muziek. Nieuwe versie, nieuwe kansen. Goede zanger. Top-gitarist.

Datum

31 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Mumford and Sons

Lover of The Light

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje