Stuur ons een berichtje

Vanaf nu nieuw op KINK: muziek van Sea Girls, Nana Adjoa en Plants And Animals

Elke week kun je op KINK weer veel nieuwe muziek ontdekken. Maar wat is nou wat? Deze week hoor je o.a. nieuwe muziek Sea Girls, Nana Adjoa en Plants And Animals.

SEA GIRLS - ALL I WANT TO HEAR YOU SAY

Opnieuw een supercatchy track van deze Londense band. Het nummer kwam in 2018 al eens uit, maar er is nu een nieuwe versie. Over een maand komt hun debuutalbum uit! 

BEABADOOBEE - CARE  

De carriere van Beabadoobee gaat hard. Samen met Powfu scoorde ze in veel landen een #1 hit, en ze speelde al in de O2-Arena met The 1975. Jasper sprak haar deze week over haar nieuwe single 'Care', en de tijd die ze nodig had om bij te komen. 

METALLICA - ALL WITHIN MY HANDS (S&M 2)

Metallica met een orkest. Het is al vaker een groot succes gebleken (Nothing Else Matters!). Over een maand komt het nieuwe S&M album uit, en daar staat een nieuwe versie op van 'All Within My Hands'.

YUNGBLUD - STRAWBERRY LIPSTICK

De muziek van Yungblud vliegt alle kanten op. De ene keer is het meer pop, dan weer ska en in dit geval GITAREN! De nieuwe Yungblud knalt de speakers uit.

LEAH RYE - ALL I GOT

'The Wire' en 'High' van Leah Rye kwamen al regelmatig voorbij als vrije keuze op KINK. Leah Rye heeft stappen gezet op deze single. De track klinkt groots!

NANA ADJOA - NO ROOM

Binnenkort komt het debuutalbum van Nana Adjoa uit. De afgelopen jaren heeft ze al flink wat singles en EP’s op de wereld losgelaten, maar nu is het tijd voor de volgende stap. 'No Room' is van het album de nieuwste single.

PLANTS AND ANIMALS - HOUSE ON FIRE 

Het klinkt alsof David Byrne en Arcade Fire samen muziek gemaakt hebben: vrolijk, zomers en bombastisch.

Datum

18 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje