Stuur ons een berichtje

Vanaf nu nieuw op KINK: muziek van Matt Berninger, Inhaler en IDLES

Elke week kun je op KINK weer veel nieuwe muziek ontdekken. Maar wat is nou wat? Deze week hoor je o.a. nieuwe muziek van Matt Berninger, Inhaler en IDLES.

THE HUNNA - DARK TIMES

Muziek van The Hunna staat garant voor een enorme bak energie. En dat is zeker iets wat we goed kunnen gebruiken in deze tijd. In het najaar vlgt een album waar ook de samenwerking met Travis Barker op zal staan

INHALER - FALLIN' IN

Inhaler strikes again met nieuwe single 'Fallin In'. In het nummer hoor je de sound die ook terug zal komen op het album. In deze lockdown-periode werkt Inhaler hard aan een debuutplaat!

NANA ADJOA - SHE'S STRONGER

Afgelopen jaar op Pinkpop, het jaar ervoor op Best Kept Secret en ook buiten de Nederlandse grenzen vallen mensen voor Nana Adjoa. 'The Resolution' heb je al voorbij kunnen horen komen op KINK, maar nu ook de nieuwe single: 'She's Stronger'!

MATT BERNINGER - SERPTINE PRISON

De frontman van The National komt met een solo album. 'Serpitine Prison' is het nieuwe geluid daarvan!

IDLES - MR. MOTIVATOR

Als je deze single van IDLES al leuk vindt moet je ook zeker de bijbehorende videoclip hieronder kijken. Briljant!

KENNYHOOPLA - PLASTIC DOOR///

How Will I Rest In Peace If I'm Burried By A Highway is de titel van de nieuwe EP van KennyHoopla. De gelijknamige single werd al vaak bij Tim Op het Broek in KINK Rush Hour gedraaid, met de nieuwe single pakt KennyHoopla door en hoor je 'm vanaf nu de hele dag door op KINK!

Datum

22 mei 2020

SHARE

NU op KINK

The Black Keys

On The Game

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje