Stuur ons een berichtje

Vanaf nu nieuw op KINK: muziek van Alfie Templeman, Everything Everything en Bad Nerves

Elke week kun je op KINK weer veel nieuwe muziek ontdekken. Maar wat is nou wat? Deze week hoor je o.a. nieuwe muziek Alfie Templeman, Everything Everything en Bad Nerves. Maar ook vind je hier de nieuwe Weekly Pit en KINKX-NL: de XL's van de themakanalen!

`ALFIE TEMPLEMAN - OBVIOUS GUY

Van de Happiness In Liquid Form EP. Alfie Templeman strikes again! Met deze zomerse temperaturen pakken we door met de zomerhit 'Obvious Guy.'

BAD NERVES - BABY DRUMMER

Pure rock ’n roll. Dit liedje, maar ook de bandleden van Bad Nerves. Tijdens Eurosonic was het optreden van de band al een sensatie. Nu komt er een album uit op het Nederlandse Suburban Records.

EVERYTHING EVERYTHING - VIOLENT SUN

De opvolger van het veelgevraagde Arch Enemy. Later dit jaar volgt het album van Everything Everything en daar kijken we erg naar uit!

 

FLYTE - LOSING YOU

De band Flyte bestaat al zeven jaar, de bandleden komen uit Londen en Losing You is de meest recente single van het viertal.

MXMTOON - BON IVER

In het najaar komt de EP uit van Mxmtoon, dit is het eerste, prachtige voorproefje daarvan.

KINKX-NL | JAGD - ALL WORK/ALL PLAY

De KINKX-NL is de KINK XL van het themakanaal KINKNL waar je 24/7 de beste alternatieve muziek van Nederlandse bodem hoort. Deze track hoor je een week lang extra voorbijkomen op dit themakanaal. 

 

WEEKLY PIT | ANOTHER NOW - PROGRAM

Op KINK DISTORTION wordt er - in samenwerking met BUMA ROCKS! - elke week de Weekly Pit gekozen. Dit is een nieuwe Nederlandse metaltrack die je extra vaak voorbij hoort komen! De nieuwe Weekly Pit is Another Now met 'Program.'

Datum

7 augustus 2020

SHARE

NU op KINK

Foo Fighters

These Days

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje