Stuur ons een berichtje

Ramkot

Van Gent naar LA: Ramkot nam hun nieuwe plaat op in de legendarische 'Rancho de la Luna' studio!

Voor de opnames van hun nieuwe album reisde Belgische band Ramkot af naar de legendarische 'Rancho De La Luna' studio in LA, en dat was een rockmuseum en een speelplaats voor de mannen! Hannes vertelde KINK-dj Jasper Leijdens er alles over tijdens KINK In Touch.

In KINK In Touch sprak Jasper met Hannes van de belgische band Ramkot. Die zijn voor de opnames van hun nieuwe album naar Amerika gegaan, om in de legendarische ‘Rancho de la Luna’ studios samen te werken met producer Alain Johannes. Die studio werd eerder al gebruikt door Queens Of The Stone Age, Arctic Monkeys, en Them Crooked Vultures. En afgelopen februari zat Ramkot er 3 weken het materiaal op te nemen dat ze vorig jaar tijdens de tour al schreven. Volgens Hannes was dit ‘de beste tijd van mijn leven’.

De eerste single ‘Zeppelin’ is nu uit en hoor je bij KINK, de rest van het album komt eraan. Hannes vertelde Jasper ook wat we daarvan kunnen verwachten, en welke legendarische instrumenten ze gebruikt hebben op die plaat. Luister hieronder het hele gesprek terug.

00:00
04:56

Datum

18 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Equal Idiots

Strawberry

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje