Stuur ons een berichtje

Twenty One Pilots pakt met ‘Next Semester’ de KINK XL!

Een nieuw album en een wereldtour: twenty one pilots is terug! En dan scoren ze deze week ook nog eens de KINK XL met hun nieuwe single 'Next Semester'!

TWENTY ONE PILOTS

De band gaat binnenkort op wereldtour, en die tour gaat The Clancy World Tour heten, vernoemd naar het nieuwe album van de band Clancy dat op 17 mei uitkomt. Het wordt de grootste headline tour ooit van twenty one pilots. De tour gaat op 15 augustus van start in Denver en reist af door Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië en Europa. Op woensdag 30 april 2025 geeft Twenty One Pilots een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 5 april om 10:00 uur. 

In de week voorafgaand aan de ticketverkoop voor die show kun je alvast goed in de stemming komen met de nieuwe track 'Next Semester'. Weer een heel nieuwe sound voor de band, maar wel met verwijzingen in de tekst, maar ook in de videoclip naar oude bekende twenty one pilots tracks. Én als je van de ukulele houdt, die komt ook nog even tevoorschijn, vlak voor het einde van het nummer!

Je hoort 'Next Semester' van twenty one pilots deze week als KINK XL!

Datum

29 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Calling

Wherever You Will Go

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje