Stuur ons een berichtje

Toch een beetje popronde dit jaar: De Popronde Pre-Party

Goed nieuws voor de nieuwe muziekliefhebbers: Er komt dit jaar toch een beetje Popronde! De Popronde Poppodium Pre-Party zal langs verschillende Nederlandse poppodia gaan en op deze manier valt er toch nog van alles te ontdekken dit najaar.

GEEN POPRONDE 2020

Voor de duidelijkhied: Dit is geen vervanger voor de Popronde van 2020, maar een pre-party. Een opwarmertje. De Popronde 2020 werd al eerder afgelast omdat het in kleine kroegen en winkels niet mogelijk is om de 1,5 meter-regeling te handhaven. Door de pre-party te organiseren in poppodia door het hele land kunnen de veiligheidsregels worden nagestreefd en kunnen we toch genieten van nieuwe muziek. 

POPPODIUM PRE-PARTY 

Van 12 september t/m 28 november doet de Popronde pre-party verschillende steden aan. Het volledige programma is te vinden op de website van De Popronde. Ander verschil met de 'gewone' Popronde is dat dat poppodia wel een kleine entreeprijs mogen heffen, ook vanwege de moeilijke situatie waarin zij zich bevinden. Toegangsprijs mogen poppodia zelf bepalen, maar bedraagt maximaal €5,- 

POPRONDE RADIO

Iedere maandagavond hoor je op KINK NL Popronde Radio. KINK-dj's Bas van Dalen en Tessa Mol stellen je voor aan nieuwe acts. Beluister de laatste uitzending hier. 

 

00:00
53:08

Datum

25 augustus 2020

SHARE

NU op KINK

Green Day

Dilemma

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje