Stuur ons een berichtje

Ticketmaster heeft plannen om vaccinatiebewijs of negatieve test te eisen voor liveshows in 2021

In 2021 naar een concert of festival? Het Amerikaanse bedrijf Ticketmaster is druk bezig met de plannen. In de VS liggen er plannen op tafel om een vaccinatiebewijs of negatieve test te eisen bij een concert of festival, zodat die in 2021 wel door kunnen gaan. Inmiddels heeft Ticketmaster aangegeven dat ze niet zomaar dingen zullen verplichten en nauw samenwerken met concertorganisatoren over de opties voor livemuziek in 2021.

We snakken er allemaal naar: een ouderwets concert of festival. Maar hoe dat met de huidige maatregelen moet en kan is nog onduidelijk. De Amerikaanse Ticketmaster kijkt naar mogelijkheden om een vaccinatiebewijs of een negatieve test te vragen. Ticketmaster wil bijvoorbeeld dat mensen die gevaccineerd zijn een 'geverifieerde status' kunnen krijgen. Ook met een negatieve test zou je binnen moeten komen. Of Ticketmaster deze plannen ook uitrolt in Europa is nog onduidelijk. 

UPDATE: Inmiddels heeft Ticketmaster gereageerd op deze berichten. Ze geven aan om samen met concertorganisatoren te kijken naar de mogelijkheden voor concerten en festivals in 2021. Of daar een vaccinatiebewijs of negatieve test bij komt kijken is nog niet bekend. 

Met de vergevorderde en positieve resultaten van een vaccin begint er langzaam weer wat hoop te komen voor 2021. Mocht je even vergeten te zijn hoe een concert of festival er ook al weer uit kon zien, bij deze. Arctic Monkeys op Glastonbury 2013. 

Datum

12 november 2020

SHARE

NU op KINK

Queen's Pleasure

Sitter

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje