Stuur ons een berichtje

Therapy? viert 30-jarig jubileum met langverwachte biografie

Het 30-jarig jubileum van de Noord-Ierse band Therapy? wordt gevierd met een officiele biografie. So Much For The 30 Year Plan, geschreven door journalist Simon Young, komt volgende week uit.

SO MUCH FOR THE 30 YEAR PLAN

De Noord-Ierse band Therapy? werd in 1989 opgericht. Ruim 30 jaar later vonden de bandleden én journalist Simon Young het tijd om hun memoires te vereeuwigen in So Much For The 30 Year Plan.

De volledige medewerking van de band en uitgebreide interviews met sleutelfiguren uit de Therapy? geschiedenis bieden een helder inzicht van de oprichting en opkomst van de band. Maar ook de struggles met de roem, commercie en verslavingen staan op papier. Kortom; verplicht leesvoer voor Therapy? fans. 

 

 

SIMON YOUNG 

Muziekjournalist Simon Young is al meer dan twintig jaar muziekjournalist. Met toestemming en medewerking van de band is dit zijn eerste boek. So Much For The 30 Year Plan komt dinsdag 22 september uit. 

30 JAAR THERAPY?

Eerder dit jaar blikte de band zelf al terug op zijn 30-jarige jubileum, met het het album Greatest Hits (2020 Versions). In 2021 wordt het 30-jarig jubileum ook nog gevierd met een uitgebreide tournee in Engeland en Europa. Op woensdag 28 april 2021 staat Therapy? in TivoliVredenburg in Utrecht. 

Datum

15 september 2020

SHARE

NU op KINK

Coldplay

Shiver

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje