Stuur ons een berichtje

The Vices, Bad Nerves, Afterpartees en Sophie Straat naar tweede editie van ViceFest!

In het jaar waarin bijna geen enkel festival doorging, organiseerde The Vices vorig jaar de allereerste editie van ViceFest! In 2021 gaan ze voor een tweede editie, hopelijk coronavrij en met een internationale line up! KINK-dj Jasper Leijdens belde met The Vices frontman Floris over ViceFest!

VICEFEST

In 2020 organiseerde de Groningse band The Vices de allereerste editie van ViceFest. Toen nog socially distanced en met veel maatregelen in de Oosterpoort, dit jaar hoopt de band op een festival met een 'oude normale setting'. KINK-dj Jasper Leijdens belde met The Vices frontman Floris om de line-up te bespreken.

BAD NERVES, SOPHIE STRAAT, AFTERPARTEES 

Bad Nerves, Afterpartees, The Cool Greenhouse, Spill Gold en Sophie Straat zullen spelen op de tweede editie van ViceFest. Het festival vindt op 18 september plaats in de Oosterpoort in Groningen. Dit jaar pakt de band het nog groter aan en zal het festival verspreid over twee zalen plaatsvinden. De openingsact van het hoofdpodium is nog niet bekend, die zal worden geselecteerd door middel van een competitie. The Vices zelf zullen het festival natuurlijk afsluiten op het hoofdpodium! Luister naar KINK om niks te missen van ViceFest 2021! 

KAARTVERKOOP

Kaarten voor ViceFest gaan a.s. vrijdag - 26 maart - in de verkoop.
---
DATUM: 18 september 2021
LOCATIE: De Oosterpoort, Groningen
TICKETS: 15,- excl. servicekosten
LINE-UP: The Vices, Bad Nerves, Sophie Straat, Afterpartees, Spill Gold & The Cool Greenhouse

00:00
05:02

Datum

22 maart 2021

SHARE

NU op KINK

AC/DC

Whole Lotta Rosie

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje