Stuur ons een berichtje

THE STROKES HEBBEN EEN EERSTE GRAMMY

Afgelopen nacht werden in Amerika de Grammy Awards uitgereikt. In de categorie Rock hebben Fiona Apple, Brittany Howard en The Strokes gewonnen.

Deze editie van de Grammy's een belangrijke voor vrouwelijke artiesten. In alle categorieen waren er veel vrouwelijke winnaars, zo ook bij de Grammy's voor rock. De award voor Best Rock Performance zag alleen maar vrouwelijke nominaties, en is gewonnen door Fiona Apple met haar track 'Shameika'. Voor de Grammy van Best Rock Song waren vier van de vijf genomineerden vrouw, deze is gewonnen door Brittany Howard met 'Stay High'. 

GRAMMY VOOR THE STROKES

De Grammy-award voor het beste Rock Album gaat dit jaar naar The Strokes. Met het album The New Abnormal verslaan ze onder andere Fontaines D.C.'s A Hero's Death en Michael Kiwanuka's Kiwanuka. Dit was de eerste Grammy nominatie voor de band, en ze hebben 'm dus meteen gewonnen!

Omdat de uitreiking van de awards gedeeltelijk op afstand was duurde het even voordat de band zelf doorhad dat ze hadden gewonnen. Gelukkig waren de bandleden wel heel enthousiast toen eenmaal duidelijk werd dat ze hadden gewonnen. Zie de reactie hieronder!

Datum

15 maart 2021

SHARE

NU op KINK

TAPE TOY

Anyone, Anything

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje