Stuur ons een berichtje

The Kooks op 5 maart naar AFAS Live

De Britse band The Kooks viert het 15-jarig jubileum van Inside In / Inside Out groots. Eerder kondigde de band al een tour in het Verenigd Koninkrijk aan, nu is deze uitgebreid met een Europese tour! The Kooks staan op 5 maart 2022 in de AFAS Live in Amsterdam!

THE KOOKS 

In 2006 brachten The Kooks hun knallende debuut Inside In / Inside Out uit. Het album werd viervoudig platina en met hits als 'She Moves in Her Own Way', ' You Don't Love Me' en 'Naive' werd het de grote doorbraak van de Britse band. Inside In / Inside Out bestaat 15 jaar en om dat te vieren gaan The Kooks op uitgebreide tour. Op 5 maart 2022 staat de band in AFAS Live in Amsterdam! Ze spelen het volledige album integraal, aangevuld met latere hits. Zanger en gitarist Luke Pritchard zegt over de komende tour: “Na deze lange winsterslaap konden we niet wachten om eindelijk een tournee in 2022 aan te kondigen en de 15e verjaardag van ons eerste album ‘Inside In / Inside Out’ te vieren. We wilden alle nummers van het album spelen, aangevuld met een aantal publieksfavorieten uit ons volledige oeuvre, als een bedankje aan onze fans voor alle liefde die het album levend hield, deed groeien en zelfs nieuwe oren liet vinden sinds we het in de jaren nul uitbrachten. We hebben zo veel zin om weer te gaan spelen en kunnen niet wachten op deze nostalgische trip.''

KINK PRESENTS

Op 5 maart 2022 is het tijd voor KINK Presents: The Kooks in AFAS LIVE! De band neemt The Snuts mee als special guests en de kaartverkoop begint vrijdag 18 juni. Binnenkort maak je op KINK kans op kaarten! 

Datum

14 juni 2021

SHARE

NU op KINK

Bloodhound Gang

Fire Water Burn

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje